Ritam Dorćola

Omeđen Kalemegdanskim parkom, prelepim Dunavom i Knez Mihailovom ulicom – Dorćol je jedan od najlepših i najsrdačnijih delova našeg glavnog grada. Kombinacija savremenih urbanih elemenata i ostataka starih zdanja čine Dorćol savršenim spojem modernog i rustičnog, što mu daje posebnu privilegiju i draž.

 

 

Sama blizina centra grada i gradskih dešavanja ne znači da ćete u ovom kraju biti opterećeni bukom i gužvom. Naprotiv, Dorćol karakteriše posebna mikrolokacija i mikroklima – tako da možete računati na to da ćete imati svoju “mirnu oazu”.

RITAM DORĆOLA je nastao kao projekat u želji da vam pružimo savršen ugođaj stanovanja u samom srcu grada, a da opet ne izgubite ono čemu svakako težite na kraju radnog dana – a to su mir i intimnost. Spajanjem naizgled nespojivog, dobijamo dobitnu kombinaciju koju savremena prodaja nekretnina zahteva – savršena lokacija i obezbeđena intimnost stanovanja.

Kako se Beograd razvija i raste, tako raste i potražnja za nekretninama. Međutim, ono na šta naročito treba da obratite pažnju – jesu kvalitet gradnje i korišćenih materijala – koji svakako nisu svuda na istom nivou. Poznato je da kvalitetne nekretnine Beograd moraju da zadovolje određene kriterijume – a mi smo se trudili da sva ova načela ispoštujemo.

Zašto smo se odlučili za Dorćol kao lokaciju? Kada su u pitanju stanovi na Dorćolu . Sve više urbanistički razvija i dobija na svojoj popularnosti. Smešten je u samom srcu Starog grada i kao takav nosi sa sobom određeni šarm.

Stambeni objekat RITAM DORĆOLA je savršeno isprojektovan po najvišim standardima u pogledu kvaliteta korišćenih materijala, bezbednosti, termo i zvučne izolacije. Što se tiče spratnosti objekta, zgrada poseduje podrum na dva nivoa, prizemlje, 4 sprata i potkrovlje.

Ukupno 18 stambenih jedinica, od dvosobnih do četvorosobnih, omogućavaju da svako može da pronađe ono što mu najviše odgovara. Bilo da vas zanimaju prostrani porodični stanovi ili fino ušuškani manji stanovi za mlade parove ili možda samce – možete pronaći svoje parče mira upravo ovde.

U podrumu su smeštena parking mesta do kojih se vrlo lako i jednostavno dolazi auto liftom, dok je putnički lift bešumni i tako nijednog trenutka ne remeti vaš mir. Grejanje stambenih jedinica je preko trenutno najpopularnijeg sistema kalorimetra, čime je obezbeđeno merenje potrošnje i time značajno smanjenje ukupnih troškova.

Osnovne karakteristike objekta i korišćeni materijali:

– Fasada sendvič zid sa izolacijom od kamene vune ka ulici i dvorištu
– Kamen na fasadi u nivou prizemlja i I sprata
– Stolarija vrhunskog kvaliteta, fasadna u kombinaciji drvo – aluminjum sa troslojnim staklom i termoprekidom, prvoklasnim okovom, spoljnim roletnama i komarnicima
– Zvučno izolovani zidovi između stanova
– Hrastov parket I klase
– Prvoklasna keramika i sanitarije
– Sigurnosna ulazna vrata masivne čelične konstrukcije sa okovima izuzetnog kvaliteta i bravom najvišeg stepena sigurnosti
– Grejanje preko sistema Beogradskih toplana, radijatori italijanskog proizvođača sa cevnim sistemom u podu, u kupatilu sušač peškira
– Klima uređaji vrhunskog kvaliteta
– Optički kablovi za brzi internet do dnevne i spavaćih soba, telefonski priključak
– Video interfon
– Video nadzor kontrole pristupa u zgradu i parking mesta u garaži
– Automatski sistem ventilacije i odimljavanja garaže i sprinkler sistem kvalitetnih proizvođača upravljačke opreme
– Putnički lift kabine od inoxa sa detaljima u drvenoj oblozi i staklu, na podu granitna keramika
– Auto lift za prevoz vozila do garaže sa prostranom kabinom i ulaznim vratima i za veća vozila sa pratećim senzorima za lakši ulazak i izlazak vozila
– Osvetljenje u zgradi na senzor pokreta
– Noćno osvetljenje zgrade na senzor noći