Geberit Innovation Days

U “House of Geberit”, dizajn, funkcionalnost i tehnika biće predstavljeni online, na sažet i interaktivan način.

U “House of Geberit”, vodeći proizvođač sanitarnih proizvoda će u periodu od 7. do 9. aprila predstaviti svojim partnerima i zainteresovanoj javnosti sve novitete i ostala relevantna rešenja. Trenutna situacija zahteva online održavanje prezentacije, međutim pripremljen je pravi sajamski štand kako bi se noviteti predstavili na realističan i, koliko je moguće, praktičan način.

Na površini od preko 300 kvadratnih metara biće predstavljeni različiti novi proizvodi i korisne informacije o dizajnu, funkcionalnosti i tehnici.

 

Registracija je moguća na linku: www.innovation-days.geberit.rs

“House of Geberit”: Geberit će prezentacije o dizajnu, funkcionalnost i itehnici prenositi uživo sa pravog sajamskog štanda, dok će svi za interesovani moći da je prate na svojim ekranima.

“Kao deo Innovation Days sajma, Geberit poziva arhitekte, dizajnere enterijera, projektante, trgovce i instalatere da prisustvuju ovom jedinstvenom događaju,”rekao je Martin Baumiler, član Group Executive Board u Geberit Group. “Prezentacije će se prenositi uživo, sa pravog sajamskog štanda. Svi učesnici će moći da naprave sopstveni individualni plan, u zavisnosti od svojih interesovanja. Biće omogućen i razgovor uživo sa Geberitovim tehničkim savetnicima, pravi interaktivan odnos sa prisutnima na ovom digitalnom sajmu.”

Široki spektar tema

Trodnevni Innovation Days sajam nudi informacije, nova saznanja i zanimljive diskusije u ukupno osam slobodno odabranih tema. Prezentacija svake teme trajaće u proseku 20 do 25 minuta, što znači da će učesnici moći da isplaniraju i prilagode vreme ostalim obavezama u svom kalendaru. Prezentacije će biti prenošene uživo iz “House of Geberit” i pružiće nove informacije i praktična znanja kroz moderaciju, kratke video sadržaje i animacije.

Individualni raspored prezentacija

Agendu posetilac planira online u zavisnosti od svojih interesovanja. Pregled svih tema i vreme prezentacija za sve module može se pogledati na www.innovation-days.geberit.rs.

Željeni modul se dodaje u raspored jednim klikom, a podsetnik će vam naknadno biti poslat e-mailom. Promene možete unositi naknadno kad god poželite.

Teme

  • “Welcome And News”:

Kratak pregled svih noviteta koje Geberit donosi na tržište tokom 2021. godine.

  • “Water Flow”:

Geberit noviteti iz sveta cevnih i ugradnih sistema.

  • “Design Freedom”:

Inovacije kompanije Geberit na polju dizajna, za veliku slobodu opremanja kupatila.

  • “Solutions For Your Needs”:

Kako da se poboljša individualni komfor u kupatilu i tako osigura veća čistoća i više prostora.

  • “Feel Fresh: AquaClean”:

Osećaj svežine za svako kupatilo, sa Geberit tuš WC-om.

  • “Time For Touchless”:

Beskontaktna rešenja iz Geberita za viši nivo higijene u sanitarnim prostorijama.

  • “Full System Thinking”:

Optimalno kombinovanje sistema ispred i iza zida pojednostavljuje procese projektovanja i instaliranja i pruža neke nove mogućnosti.

  • “Planning Made Easy”:

Alati za planiranje i BIM datoteke kompanije Geberit pojednostavljuju procese planiranja.

  • “Digital Services”:

Aplikacije i digitalni alati kojima Geberit podržava stručnjake tokom instalacije i prodaje.

 

Registrujte se na: www.innovation-days.geberit.rs

 

Program – Geberit Innovation Days 2021

 

“Welcome And News”

Brzi sažet pregled svih Geberit proizvoda, sistema i usluga koji će se naći na tržištu tokom 2021. godine. Saznajte šta će vaše poslovanje učiniti još uspešnijm u budućnosti.

“Water Flow”

Geberit nudi sveobuhvatna rešenja kako bi se osigurao optimalan protok vode, bilo tokom snabdevanja, korišćenja ili odvođenja. Upoznajte se sa važnim inovacijama u svetu vodokotlića i cevnih sistema. Istražite prednosti proizvoda za bezbednu higijenu vode, hidrauličkio ptimizovanih rešenja i tihih odvodnih cevnih sistema.

“Design Freedom”

Inovacije u svetu dizajna pružaju veliku slobodu u individualnom planiranju kupatila. Najvažnije serije za kupatilo unapređene su novim dizajnerskim rešenjima, dok proširen asortiman određenih proizvoda pruža različite mogućnosti u opremanju kupatila. Tipke za aktiviranje su sada dostupne u širem spektru kombinacija. Saznajte više o materijalima i bojama koji će postaviti trendove za 2021. godinu.

“Solutions For Your Needs”

Komfor u kupatilu, viši stepen čistoće i više prostora: Geberit predstavlja inovativni dizajn i prateće ideje za WC, prostor za umivaonik i nameštaj u kupatilu. Oduševite svoje kupce inovativnim funkcijama i povećajte profit prodajom proizvoda veće vrednosti.

“Feel Fresh: AquaClean”

Neponovljivi osećaj svežine koji pruža Geberit Aqua Clean savršen je za svako kupatilo. Saznajte više o najnovijim dostignućima u oblasti tuš WC-a, upoznajte asortiman proizvoda i njegove jedinstvene prednosti. Ističemo važnost lične higijene i pokazujemo koji je tuš WC pravi izbor za koje kupatilo.

“Time For Touchless”

Higijena i beskontaktna rešenja postaju sve važnija – i to ne samo u javnim sanitarnim prostorijama. Saznajte više o važnim beskontaktnim Geberit rešenjima za pisoare, umivaonike i WC, i otkrijte kako da savršeno organizujete i isplanirate javne sanitarne prostorije.

“Planning Made Easy”

Geberitovi digitalni alati čine planiranje sanitarnih instalacija u građevinskim projektima bržim i lakšim. Sanitarni inženjeri imaju na raspolaganju kompletne, aktuelne i za svaku zemlju specifične BIM podatke, za sve standardne Geberit proizvode.

“Digital Services”

Geberit nudi mnoštvo praktičnih aplikacija i digitalnih alata za pomoć stručnjacima u izboru proizvoda, konsultacijama, instalaciji i prodaji. Ovdeo bjašnjavamo kako ponuđene alate možete u potpunosti iskoristiti u kontaktu sa profesionalnim i individualnim kupcima uz sve njegove prednosti.

Za više infromacija molimo vas da kontaktirate:

Geberit Prodaja d.o.o.

Vojvode Skopljanca 24, Beograd

Tel. +381 11 30 96 430

 

O kompaniji Geberit

Geberit grupa je vodeća evropska kompanija za sanitarne proizvode i aktivna je širom sveta. Geberit Grupu odlikuje snažno lokalno prisustvo u većini zemalja Evrope što predstavlja jedinstvenu dodatnu vrednost kako u oblasti sanitarne tehnike tako i u oblasti sanitarne keramike.

Proizvodni kapaciteti obuhvataju 29 proizvodnih pogona, od toga 6 u prekookeanskim zemljama. Glavno sedište koncerna se nalazi u Rapperswil-Jona u Švajcarskoj. Sa više od 12.000 zaposlenih u oko 50 zemalja kompanija Geberit u 2019. postigla je neto obrt od 3,1 milijardi CHF. Akcije kompanije Geberit su na SIX Swiss Exchange. Od 2012. akcije kompanije Geberit sastavni su deo SMI (Swiss Market Index).