VIDEO NADZOR

Securiton d.o.o.
Danila Lekića Španca 31, 11070 Novi Beograd, Srbija
+381 11 318 50 17
+381 11 318 70 81
+381 11 228 05 25
www.securiton.co.rs
office@securiton.rs

Opis

Video nadzor – Neometan pogled gde god je potrebna specijalna zaštita

Zaštita od krađe, provale, vatre i vandalizma je neophodna, a ključni instrument u borbi protiv ovih incidenata je video nadzor ili televizija zatvorenog kruga (CCTV). Securiton nudi ove sisteme u različitim stepenima kompleksnosti i za širok raspon primene. Mi koristimo prednosti najsavremenije tehnologije i razvoja video i komunikacijske opreme na polju bezbednosti, monitoringa i kontrole pristupa koja se do nedavno smatrala samo iluzijom. Kao profesionalni partner mi smo u potpunosti svesni različitih proizvoda dostupnih na tržištu i razumemo potrebe korisnika.

Video nadzor

Iznenađujuće je koliko kompanija smatra gubitke zbog krađe ili provale sastavnim delom godišnjih troškova. I koliko god da su takve kalkulacije legitimne, uvek ostave kiseo okus u ustima. Postavljanje CCTV sistema za te kritične zone je efikasno rešenje. To znači da prodajni prostori, magacini, ulazi, prilazi bankovnim sefovima, bankomati i naučni objekti mogu biti pod diskretnim nadzorom sa minimalnim kadrovskim troškovima. Pomoću CCTV sistema možete se dokopati snimaka svih nepravilnosti. Također odvraća potencijalne kriminalce. CCTV otvara i interesantne mogućnosti u sektoru proizvodnje. Sistem je efikasan način nadgledanja proizvodnog procesa. Sve greške i uska grla se primećuju u par sekunda i automatski se signališu kontrolnom centru. Sve više i više privatnih lica koristi sistem video nadzora kako bi zaštitili imovinu ili prostore od provale. Securiton može ponuditi širok raspon gotovih bezbednosnih paketa.

Snimanje

Dobar kvalitet slike zavisi od svih komponenti, od izvora do memorije gde se snimak čuva. Jedan od najvažnijih delova tog lanca snimanja je kamera. Ona je izvor video signala, i krajnji rezultat nikad ne može biti bolji od samog izvora. Da bi se zagarantovala bezgrešna operativnost i snimanje kamere moraju osigurati savršenu sliku čak i teškim uslovima.

Čuvanje snimaka

Današnja moderna sigurnosna tehnologija je nezamisliva bez digitalnog uređaja za pohranu snimaka. Znamo da su se rekorderi sa kasetama koristili nedavno, današnji digitalni snimači nude funkcionalnost i operacione koncepte koji u mnogome olakšavaju posao.

Kodiranje

Enkoderi su potrebni kako bi se video snimak poslao preko mreže ili kako bi se pripremili za pohranu. Današnji enkoderi nude izvanredan kvalitet slike, gomilu inputa i autputa, i transparentan protokol slanja.

Video analiza

Zahvaljujući modernim algoritmima i brzim procesorima dogodio se stri rast prodaje inteligentnih video analizaotora; uistinu, u godinama koje dolaze, video analiza će se proširiti na zone za koje se nije verovalo da će biti moguće. Dok su ljudski operateri sposobniji i spretniji u interpretaciji individualnih snimaka i donošenju zaključaka u vezi intervencije na bazi snimka, inteligentni sistemi za video analizu su programirani tako da brzo reaguju na svku promenu unutar snimka. A kada dođe analiziranja materijala sa više kamera istodobno, iteligentni video sistemi su u većini situacija bolji od bilo kojeg operatera.
 

 

Za više unformacija o našim proizvodima i uslugama kontaktirajte nas ili pošaljite upit.

SECURITON
Danila Lekića Španca 31
11070 Beograd, Srbija

Tel:
+381 11 318 50 17
+381 11 318 50 18
+381 11 318 70 81
+381 11 318 70 82
+381 11 318 70 83

Fax:+381 11 228 05 25