Kamena ograda

Legi Sgs
Novo Naselje 10, 11000 Beograd, Srbija
+381 11 8001 673
+381 11 8001 673
www.legi.rs
office@legi.rs

Opis

Kamena ograda LEGI  svojim izgledom ispunjava najmodernije arhitektonske zahteve. Vrhunska stabilnost i dug životni vek uz dizajn koji zadovoljava visoke standarde savremenih potrošača, su glavne odlike našeg LEGI sistema kamenih ograda.

Sa LEGI kamenom ogradom moguće je ograditi prostor kao što je vrt, dvorište, kuća, poslovna zgrada (u zavisnost od potrebe klijenta, ograda može da se postavi i na druga mesta), čime osim praktičnog rešenja dobijate i unikatan ukras. Za popunjavanje ograde koriste se različite vrste kamena, koji se ređa po želji u slojevima. Ukoliko se pojave visinske razlike tla moguće ih je izjednačiti pomoću ili varijabilnog postavljanja ograde na stub, ili sa posebnim mrežnim elementima.

Dupli stubovi su zabetonirani u pojedinačne temelje. Za njih se pričvršćuju panelni elementi sa obe strane i tako se formira stabilna osnova koja se ispunjava kamenom. Zahvaljujući materijalu od kojih su pravljene, ove ograde su i dobra zvučna izolacija. LEGI kamena ograda je kompatibilna sa svim LEGI sistemima ograda. Ovi modeli ograde se rade u SAMO toplo pocinkovanom stanju. Svi delovi od čelika su posle obrade toplo pocinkovani prema DIN EN ISO 1461 evropskom standardu.

 

 

 

 

 

 

 

 

LEGI SGS d.o.o
Kontakt telefon:+381(0)11 8001 673
Website: www.legi.rs