Jednokrilni PVC prozori

Stillmont
Emila Zatopeka 16, Altina, 11080 Beograd - Zemun, Srbija
+381 11 37 74 809
+381 11 37 74 810
+381 11 37 74 811
www.stillmont.rs
v.kovacevic@stillmont.rs

Opis

Proizvodnja PVC stolarije (vrata, prozori) je zasnovana na saradnji sa renomiranim proizvođačima PVC i aluminijumskih profila i neophodne prateće opreme. PVC stolarija (PVC vrata, PVC prozori) je modernog dizajna, u više varijanti i oblika po želji kupca. Zadovoljava sve neophodne kriterijume i standarde koji se odnose na provodljivost toplote, zvuka i svetlosti.

PVC stolarija je dodatno ojačana sa metalnim ojačanjem kroz komore profila u okviru samog rama ili štoka kao i u okviru krila pvc prozora i vrata, te na taj način doprinose dodatnoj čvrstini samog prozora. U ponudi je više vrsta stakla od kojih izdvajamo: flot, ornament, delta, stopsol, nisko emisiono kao i dodatni ukrasi termopana. U zavisnosti od zahteva kupca mogu se dodati lajsne u staklu kako bi istakle lepotu svakog prozora. Zastakljivanje je moguće izvesti sa svim vrstama i debljinama stakla. Lajsna za staklo se montira sa unutrašnje strane prozora.

Posebno dizajnirani, radijusi profila omogućavaju odlično odvođenje vode. Vrlo kvalitetno rešenje zaptivanja između štoka i krila prozora, izvedeno sa dva AD gumena dihtunga, i na krilu i na štoku. Otvori za provetravanje unutrašnjosti prozora i odvod kondezovane vode se nalaze u predkomorama, čime je potpuno sačuvana termo i zvučna izolacija. Kvalitetna metalna ojačanja, postavljena u unutrašnjosti plastičnih profila, garantuju čvrstinu, stabilnost i dugotrajnost PVC stolarije.

 

 

 

 

 

 

 

Za više informacija pošaljite upit ili nas kontaktirajte.