Stillmont

Stillmont
Emila Zatopeka 16, Altina, 11080 Beograd - Zemun, Srbija
+381 11 37 74 809
+381 11 37 74 810
+381 11 37 74 811
www.stillmont.rs
v.kovacevic@stillmont.rs

STILLMONT se ističe širokim asortimanom proizvoda, posebno visokim kvalitetom svojih proizvoda po prihvatljivim cenama, te dugogodišnjim garancijama na trajanje i kvalitet različitih proizvoda, kao i profesionalnim odnosom prema klijentima.

Politika firme Stillmont se zasniva na jednostavnom principu: kvalitet, ne kvantitet. To je naše nastojanje, da ponudimo našim klijentima proizvode koji ispunjavaju najviše kvalitete sigurnosti, udobnosti i estetike uz minimalne troškove.

• Segmentna industrijska i garažna vrata Snažna, tiha i dugotrajna, segmentna vrata posebno dizajnirana prema Vašim potrebama. Kada se kombinuju elektromotori sa jednim od naših vrata, dobićete integrisani sistem koji povećava performanse i pouzdanost. U ponudi imamo i automatiku za krilne i klizne kapije, rampe kao i automatska vrata. Svaki elektromotor dolazi sa ugrađenim, standardnim funkcijama za vrhunsku bezbednost, udobnost i moć.

• Aluminijumske ograde i gelenderi Aluminijumske ograde i gelenderi zadovoljavaju sve estetske kriterijume i ukras su ambijenta u kome se nalaze. Danas se svrstavaju u najatraktivnije na našem tržištu jer njihov izgled, svrstava ove proizvode u klasu materijala kao što su inox i prohrom, ali im je cena daleko povoljnija.

• ALU i PVC stolarija, roletne i komarnici Aluminijumska stolarija svojim osobinama zadovoljava visoke standarde današnjeg tržišta za kvalitetnom stolarijom koja traži minimalno održavanje. Aluminijumski profili svojom čvrstoćom osiguravaju statičku stabilnost ugrađenih elemenata, izuzetno su lagani i samim tim je osiguran i dug vek ugrađenog elementa. Proizvodnja PVC stolarije je zasnovana na saradnji sa renomiranim proizvođačima PVC i aluminijumskih profila i neophodne prateće opreme. Svi PVC profili su modernog dizajna u više varijanti i oblika po želji kupca, i zadovoljavaju sve neophodne kriterijume i standarde.

Tip Naziv Preuzmi