Orbal Corp

Kompanija Orbal Corp d.o.o. je nastala iz potrebe investitora i klijenata da u jednom partneru pronađu pouzdanost, iskustvo i znanje neophodno za rešavanje problema. Kao i iz izazova svakodnevnog poslovanja iz oblasti konsaltinga, projektovanja, izvođenja i održavanja sistema.

Kompanija Orbal Corp d.o.o. osnovana 2015 je prepoznatljiva na tržištu kroz tretman voda,  a pogotovo tretman otpadnih voda.

Oslanjajući se na tri sektora:

- Tretman voda, - Eksterno održavanje, - Inženjering,

Svrha kompanije je da kroz snažne poslovne veze sa velikim brojem globalnih i regionalnih partnera utiče na rast poslovanja svojih klijenata.

Preko konstantnog poboljšavanja kvaliteta sopstvenih poslovnih procesa i ljudskih resursa, cilj kompanije je da postane najbolji partner. Kako vodećim svetskim kompanijama, tako i poslovnim sistemima u neposrednom okruženju.

MISIJA

Orbal Corp je inovativna kompanija čija je misija i poslovna filozofija da kroz ulaganje u zaposlene, znanje, kvalitet proizvoda i usluge, kao i snažne poslovne odnose sa svojim partnerima doprinese zadovoljstvu svojih klijenata i omogući im dodatnu vrednost, uspešan rast i ostvarenje poslovnih planova.

VIZIJA

Vizija kompanije je da bude lider i na globalnom nivou u kreiranju i razvoju najsavremenijih rešenja modernog poslovanja. i tako doprinese zadovoljstvu, rastu i poslovnom uspehu svojih klijenata preko konstantnog poboljšanja kvaliteta i upravljivosti sopstvenog poslovanja.

CILJEVI

Preko konstantnog poboljšavanja kvaliteta sopstvenih poslovnih procesa, cilj kompanije je da postane najbolji partner, kako globalnim liderima tako i poslovnim sistemima u neposrednom okruženju.

REFERENCE
Tip Naziv Preuzmi