Vakuum pumpe visokog pritiska

Ove pumpe mogu da rade neprekidno povezane sa zatvorenim kontejnerima koji se prazne, dok ne mogu da rade neprekidno pri atmosferskom pritisku. Izduvni gasovi iz ovih pumpi se ne filtriraju, pa su za isparenja dostupni specijalni prečistači.
 
Princip rada pumpi visokog vakuuma je kao podmazane vakuum pumpe sa rotacionim krilcima. Međutim, u ovom slučaju, stator je uronjen u ulje za podmazivanje koje takođe ima funkciju zaptivanja gubitka vazduha. Nivoi pritiska koje postiže ova vrsta pumpi su veći od bilo koje druge rotacione pumpe. Ove pumpe su opremljene gasnim balastnim sistemom da bi se izbegla kondenzacija vodene pare.
 
Pumpe visokog vakuuma mogu biti napravljene od jedne rotor-statorske grupe (jednostepeni) ili od dve grupe povezane u seriju, tako da je prvi grupni odvod povezan sa drugim grupnim usisnim sistemom (dvostepeni).
 
Glavna polja primene:

  • Frigo mehanika
  • Laboratorije
  • Metalurgija
  • Hemijska industrija

 

Za više informacija pošaljite upit ili nas kontaktirajte.

Marcom-Plast d.o.o.
Novogradska 41, 11080 Zemun, Srbija
+381 11 41 27 058
+381 21 00 596; +381 60 41 27 058
+381 11 41 27 058
marcom-plast.rs
office@marcom-plast.rs

Opis

Kompanija DVP Vacuum Technology sa sedištem u Bolonji, proizvodi vakuum pumpe i kompresore koji se mogu koristiti u širokom spektru industrijskih sektora. Proizvodi su prilagođeni da ispune specifične zahteve zahvaljujući istraživanju koje je sproveo DVP LAB, DVP-ova inovativna i tehnološka laboratorija koja neprestano radi na obezbeđivanju vrhunskih performansi.