Titan

Titan
Kralja Aleksandra 12, 31210 Požega, Srbija Ivan Marković - vlasnik Mob: (381) 69 42 94 909 Email: ivan@titanpozega.rs
+381 31 829 428
+381 69 42 94 909
+381 31 714 774
www.titanpozega.rs
office@titanpozega.rs
Porodično preduzeće Titan d.o.o. iz Požege osnovano je 1999. godine. Sedište se  nalazi u Požegi, dok je proizvodni pogon u selu Dražinovići, 15-ak kilometara od Požege, na putu ka Divčibarama. Posluje sa klijentima širom Republike Srbije kao i sa zemljama u okruženju. Osnovni proizvodni program preduzeća od osnivanja je izrada perforiranih limova i rešetkastih gazišta, ali se rade i drugi proizvodi postupcima hladnog oblikovanja i deformacije po zahtevu kupca. Perforacija metala:
  • Standardna perforacija metala - Titan nudi mogućnost perforacije različitih materijala debljine do 15mm i širine do 1600mm. Vrste materijala koje se koriste: pocinkovani limovi, obojeni limovi, crni limovi, dekapirani limovi i inox.
  • Dekorativna perforacija metala - Titan proizvodna linija iz oblasti dekorativne perforacije metala pronašla je primenu u oblasti eksterijera i interijera. Dekorativni paneli istovremeno daju određenu notu estetike ali i praktičnu funkciju kako stambenim tako i komercijalnim prostorima.
Titan proizvodi standardna i trenutno najtraženija gazišta koja se proizvode od čelika i drugih materijala. Takav tip gazišta predstavlja najbolje podno rešenje jer daje najbolji odnos čvrstoće i opterećenja sa maksimalnom drenažom pri svim uslovima. Preporučene maksimalne dimenzije gazišta su 1000×2000mm, zbog lakše manipulacije i samog procesa izrade. Gazišta se isporučuju sa i bez površinske zaštite. Primena gazišta je veoma široka, platforme za kotlogradnju, brodogradnju, rudarstvo, skladišta, arhitekturu, domaćinstva. Procesna Oprema - Titan proizvodi i različite delove procesne opreme iz oblasti rudarstva, proizvodnje stočne hrane, termoenergetike, poljoprivrede i mašinske industrije. Osnovu uspeha čini kobinacija iskustva od 20 godina zajedno sa isporukom kvalitetnih prozvoda i poštovanjem ugovorenih rokova.
Tip Naziv Preuzmi