Inzenjer.net je internet portal koji ima misiju – da pomogne inženjerima da budu bolji i oblikuju bolji svet!


Bilo da se bavite inovacijama i rešenjima, tražite resurse za unapređivanje ili tražite one koji bi mogli da vam pomognu u rešavanju problema… na pravom ste mestu. Pronađite kompaniju ili proizvode za kojima tragate. B2B sa inženjerima, arhitektama, kao i građevinskim kompanijama. Velika baza firmi na jednom mestu.

Pored Inženjera, osnivači smo i internet portala www.idealnidom.com, kao i časopisa Idealni Dom i Arhitekta.

Časopis Arhitekta izlazi 3 puta godišnje i kao takav namenjen je stručnoj publici (projektanti, investitori). Časopis je za kratko vreme stekao veliku popularnost među arhitektama jer sadrži autorske projekte, detalje, skice i šeme, koje ne mogu da se nađu na internetu.

Magazin Idealni Dom izlazi 2 puta godišnje, pred najznačajnije sajmove u regionu, sajam nameštaja i sajam građevinarstva u Beogradu (april i novembar). Ovo naše izdanje bavi se relevantnim temama iz oblasti proizvodnje i prodaje nameštaja, opremanja enterijera i eksterijera. Na našem internet portalu Idealni Dom posetioci mogu naći mnoštvo ideja, proizvoda i listu kompanija iz oblasti uredjenja doma.

OPŠTA PRAVILA I USLOVI


Korišćenjem bilo kog dela web sajta INŽENJER (www.inzenjer.net) korisnici automatski prihvataju sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su redovnim korišćenjem web sajta u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima i da ih u potpunosti razumeju i prihvataju. Ni jedan deo ovog web sajta ne može se koristiti u nemoralne, neetičke i nezakonite svrhe. Svi korisnici imaju pravo da besplatno koriste njegove sadržaje ukoliko ne krše pravila korišćenja. Pristup web sajtu i svim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta. Sve sadržaje korisnici koriste na sopstvenu odgovornost, te se web sajt INŽENJER ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

SADRŽAJI I OGLAŠAVANJE

INŽENJER objavljuje sadržaje u dobroj nameri. Web sajt se sastoji od sopstvenih sadržaja i sadržaja partnera, saradnika i oglašivača, besplatnih sadržaja, te linkova na spoljne internet strane. Linkovi se objavljuju u dobroj nameri. Za sadržaje kojima se preko linkova pristupa, ne odgovaramo. Za sadržaje dobijene od strane oglašivača, njihovu legalnost, tačnost i istinost odgovara isključivo oglašivač. INŽENJER nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na web sajtu www.inzenjer.net. Poslovni odnos između oglašivača i web sajta INŽENJER zasniva se isključivo na poslovnom dogovoru između dve strane.

AUTORSKA PRAVA

Web sajt INŽENJER ne poseduje autorska prava na agregirane sadržaje: vesti, saopštenja ili informativne tekstove koji su preuzeti sa drugih stranica. Polažemo autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i svako neovlašćeno korišćenje bilo kog dela web sajta bez dozvole, smatraće se kršenjem autorskih prava. Web sajt INŽENJER se obavezuje da će za preuzete sadržaje jasno navoditi izvor i autora, ukoliko je isti poznat. Ukoliko smatrate da smo povredili Vaša autorska prava, slučaj će biti razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

PRAVILA PRIVATNOSTI

Web sajt INŽENJER garantuje svim korisnicima za sigurnost podataka koji se ostavljaju (prijave za newsletter, slanje upita, registracija na portalu) prema Zakonu o bezbednosti ličnih podataka. Podaci se neće koristiti u druge svrhe i neće biti ustupani trećim licima, osim u slučajevima teškog kršenja pravila web sajta INŽENJER ili nezakonitih aktivnosti korisnika. Prikupljene podatke web sajt može koristiti za vlastitu evidenciju i istraživanja, a u svrhu poboljšanja rada, i pružanju što boljih i kvalitetnijih sadržaja korisnicima.

IZMENE

Web sajt INŽENJER zadržava sva prava izmene pravila korišćenja, bez najave. Korisnici se obavezuju da se redovno informišu o eventualnim promenama, te se smatra da su korisnici adekvatno upoznati i saglasni sa svim odredbama korišćenja ovog web sajta.

U Beogradu, januar 2020.

Paketi oglašavanja – uskoro…

Ukoliko želite da se oglašavate na našem internet portalu ili u našim štampanim izdanjima, želite više informacija… molimo Vas da nas kontaktirate.
Naziv osnivača: Reklamna agencija „Anubis“
Adresa: Sutjeska Blok 251a, 11000 Beograd
Telefon: +381 11 365 05 09, +381 60 555 24 21
Matični broj: 62366508
Poreski identifikacioni broj: 106915015