Mobil Mont d.o.o

Mobil Mont d.o.o
Zrenjaninski put 139e, 11000 Beograd, Srbija
+381 11 33 22 099
mobilmont.rs
office@mobilmont.rs

Firma Mobil Mont specijalizovana je za nabavku, prodaju i ugradnju sistema za automatsko pokretanje kapija, vrata i rampi. Mobil Mont ugrađuje i servisira proizvode renomiranih svetskih brendova vodećih u ovoj oblasti. Možemo zadovoljiti različite zahteve i potrebe klijenata uz najviše standarde i kvalitet.

Pored nabavke, prodaje i ugradnje pokretnih kapija, vrata i rampi, Mobil Mont se bavi uslugom projektovanja, izrade i ugradnje kapija, ograda kao i široke palete drugih bravarskih proizvoda za stambene objekte.

Bravarski pogon oformili smo sa idejom da izađemo u susret potrebama i zahtevima  klijenata. Ponudu bravarskih radova, osim ugradnje vrata i motora, proširili smo i na izradu kapija i ograda. Isto talo i drugih bravarskih elemenata na stambenim i poslovnim objektima. Uz stručnost i profesionalnost, sa velikom posvećenošću prilazimo svakom projektu i zadatku. Svojim predlozima, savetima i idejama aktivno učestvujemo u realizaciji klijentovih želja i zamisli. Kvalitet izbora materijala, realizacije i završne obrade, kao i stručnost u praćenju i izvođenju radova, obezbedili su nam brojne klijente na čijim smo objektima uspeli da prikažemo svu našu veštinu i kreativnost motivisani krajnjim rezultatom.

Mobil Mont u ponudi ima proizvode sledećih brendova:

  • Breda  – industrijska segmentna i folding vrata, rezidentalna segmentna vrata (za kuće i zgrade), utovarna tehnika (rampe, zavese);
  • Came  – automatika za kapije i garaže, parking i putoprelazne rampe, parking sistemi, automatika za industrijska i hladionička vrata, senzorska vrata, potapajući stubovi (Urbaco);
  • Tecnoindustriale – brza PVC vrata, PCV tuneli;
  • Rolling Center – okovi za kapije;

Visok kvalitet naših usluga u ugradnji pokretnih kapija, vrata i rampi kao i proizvodnji i ugradnji bravarskih proizvoda, donela nam je  listu referentnih klijenta.

Tip Naziv Preuzmi