Weldy Srbija

Weldy Srbija
Novogradska 41 11080 Zemun Srbija
+381 11 41 27 058
+381 60 41 27 058
+381 11 41 27 058
weldy.rs
office@marcom-plast.rs
Marcom Plast je ovlašćeni uvoznik i serviser firme Weldy za područje Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. VREME ŠTEDI NOVAC I NOVAC ŠTEDI VREME! Jevrejska poslovica kaže "nisam dovoljno bogat da bi kupovao jeftine stvari". Ponekad je mnogo skuplje kupiti jeftin alat koji će duže vreme da provede na popravkama po raznim servisima, nego donositi pare zašta je i namenjen. Mi nismo firma koja prodaje alate, mi smo firma koja nudi sigurnost da će vaš posao biti na vreme završen sa našim uredjajima.

Weldy

Weldy, brend Leistera Jednostavno. Dobro. Pristupačno.

Weldy je započeo svoje poslovne aktivnosti 1997. godine kako bi dopunio Leisterov proizvodni portfolio sa jednostavnim alatima na vreo vazduh kako bi služio "Do-it-yourself" tržištima, kao i da omogući poslovnim prilikama partnerima "Privatno obeležavanje proizvoda".

Već 2007. Weldy je uvećao svoj portfolio proizvoda tako što je uključio funkcionalne alatke za zavarivanje kako bi služio lokalnim zahtevima u Kini, kao i da se proširi na "Emerging Markets" i selektivne zemlje. Funkcionalni alati za zavarivanje plastike: Od 2004. svi proizvodi Weldy proizvedeni su prema Leister standardima za funkciju i kvalitet od strane Leister China. Lokacija Leistera u Šangaju i njegova blizina ključnim tržištima savršeno se uklapaju za Weldy kako bi zadovoljio zahteve kupaca. Danas, Weldy je proširio svoje aktivnosti u Kini za razvoj, dizajn i proizvodnju novih proizvoda za poboljšanje i pojednostavljivanje potreba kupaca prema svom sloganu - Jednostavno. Dobro. Pristupačno. WELDY portfolio proizvoda: -  Fenovi na topao vazduh za tržišta "Do-it-yourself" -  Fenovi na topao vazduh za partnera "privatne etikete" -  Fenovi na topao vazduh za univerzalnu upotrebu i za skupljanje * -  Ručni ekstruderi * -  Automatski alati za zavarivanje i aparati za zavarivanje za cerade i bilborde * -  Automatski alati za zavarivanje za krovnu industriju * * Dostupno samo u određenim zemljama
Tip Naziv Preuzmi
pdf Weldy katalog Preuzmi