LINK line

LINK line
Heroja Pinkija 16, 21000 Novi Sad, Srbija Izložbeni salon: Bul.Milutina Milankovića bb, 23000 Zrenjanin tel: +381 60 557 65 61
+381 21 557 654
+381 60 557 65 40
linkline.rs
office@linkline.rs

Link line je osnovan 2010. godine u Novom Sadu,  kao građevinsko preduzeće za proizvodnju i ugradnju građevinske stolarije i bravarije. Dugogodišnjim radom i iskustvom u Srbiji i inostranstvu uspeli smo da objedinimo stečeno iskustvo, snagu mladosti  sa novim tehnologijama u proizvodnji aluminijumske i PVC stolarije.

Prevashodna odgovornost koju nosi preduzetnički duh svih zaposlenih, sastavljenih od tima iskusnih i sposobnih majstora, predstavlja dobru osnovu za kontinuiran razvoj preduzeća u budućem uspešnom poslovanju. Visok kvalitet opreme i tehnologije izrade kao i profesionalna usluga ugradnje svih naših proizvoda opredeljuje nas kao preduzeće sa izgra­đenim sopstvenim identitetom i prepoznatljivim imidžom. U mogućnosti smo da svojim kupcima ponudimo kompletna i trajna rešenja.

Na lokaciji od 5 ha izgrađeno je 600m2 proizvodnog i skladišnog prostora sa tehnološkim linijama na kojima se ostvaruju proizvodni programi:

  • Proizvodnja i ugradnja građevinske stolarije (ALU i PVC vrata i prozori, garžna i rolo vrata, senzorska vrata, klizne stene i podizno klizni sistemi)
  • Adaptacija i rekonstrukcija (molersko-farbarski, gipsarski, keramičarski, podopolagački…)
  • Enterijer i uređenje (projektovanje enterijera i 3D izgled budućeg adaptiranog prostora)
  • Čelične konstrukcije (izgradnja industrijskih hala po principu ključ u ruke)

Program rada preduzeća je u neprekidnom procesu rasta i razvoja koji se neprekidno proširuje i usavršava.

Tip Naziv Preuzmi