Lamex d.o.o.

Lamex d.o.o.
Rumenački put 105a, 21000 Novi Sad
+ 381 ( 0 ) 21 63 99 166
+ 381 ( 0 ) 21 64 02 980
lamex.rs
info@lamex.rs

Preduzeće LAMEX je osnovano 2004 godine i od samog početka trudimo se da tržištu ponudimo kvalitetnije i pristupačnije proizvode za izradu nameštaja od pločastih materijala na bazi drveta.

Pored zastupanja jednog od najrenomiranijeg proizvođača pločastih materijala EGGER-a, od 2016 zastupamo još jednog visokokvalitetnog proizvođača iz Austrije, FUNDERMAX.

Lamex je godinama proširivao proizvodni asortiman, odnosno usluge kojima se takođe bavimo. Pored pravolinijskog sečenja i kantovanja , sa čime smo počeli, danas nudimo široku lepezu obrade i pripreme materijala. Osim materijala za enterijere, bavimo se i eksterijerima odnosno, compact pločama proizvođača FUNDERMAX.

Princip konstatne potrage za nečim novim, boljim , kvalitetnijim i različitim su ostali do danas. Na takav način uspevamo da našim klijentima omogućimo ravnopravan nastup na zahtevnijim tržištima.

Neprestano uvođenje savremene tehnologije i softvera, koji su vođeni stručnim i posvećenim kadrom, jasno određuje put kojim ćemo se kretati i u budućnosti, i biće nam veliko zadovoljstvo da sa Vama delimo poslovnu budućnost

Tip Naziv Preuzmi