CRH Srbija

CRH Srbija
Popovac bb, 35254 Popovac, Srbija
+381 35 572 200
+381 35 572 207
www.crhserbia.com
general-info@rs.crh.com

CRH je vodeća internacionalna grupa u oblasti građevinskih materijala. Zapošljava 87.000 ljudi na blizu 3.800 operativnih lokacija u 31 zemlji širom sveta. CRH je najveća kompanija u industriji građevinskih materijala u Severnoj Americi i druga na svetu. Grupa ima lidersku poziciju u Evropi, kao i uspostavljenu stratešku poziciju na tržištima u razvoju u Aziji i Južnoj Americi.

CRH u Srbiji kupcima nudi sledeće proizvode:

  • Cement
  • Beton

Cementara CRH Srbija smeštena je u centralnoj Srbiji, u selu Popovac, blizu Paraćina. CRH (Srbija) d.o.o. proi­zvodi šest vrsta cementa: za individualnu gradnju, dve klase čvrstoća cementa za fabrike betona, cement za visoke performanse, cement za proizvodnju suvih maltera i građevinskih lepkova i sulfatno-otporni cement niske toplote hidratacije. Osim toga, u ponudi imamo i NoviMal (vezivo za zidanje i malterisanje), kao i vezivo za stabilizaciju puteva.

Od 2006. godine otpočeli smo i sa proizvodnjom betona u Beogradu. Naše dve fabrike, u Krnjači i Dobanovcima, proizvode različite vrste visoko-kvalitetnog betona sa različitim klasama čvrstoće. Dodatna prednost koju nudimo našim kupcima predstavljaju grejni sistem i sistem za hlađenje agregata, koji obezbeđuju proizvodnju i isporuku betona i tokom nepovoljnih vremenskih uslova.

Poseban sektor u CRH Srbiji, organizovan u okviru ćerke firme Ecorec, ima dugogodišnje iskustvo u tretmanu i proizvodnji alternativnih goriva iz sortiranog komunalnog otpada.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=m4-DpkvMciM
Tip Naziv Preuzmi