Bravus

Bravus
Ivankovačka 8, 11000 Beograd, Srbija
+381 11 33 49 599
+381 65 26 28 000
+381 11 33 70 698
bravus.rs
beha@bravus.rs

SKANDINAVSKI SISTEMI ELEKTRIČNOG GREJANJA

Firma BRAVUS d.o.o je ekskluzivni zastupnik vrhunskih skandinavskih kompanija u domenu električnog grejanja – BEHA, DANFOSS THERMIA i ENERGOTECH. Najekonomičnijih i energetski najefikasnijih sistema grejanja za različite namene.

Norveški radijatori BEHA odlično su rešenje za grejanje vašeg stana, kancelarije, kuće, apartmana, vikendice, kao i za dogrevanje prostorija. BEHA električni radijatori spadaju u sam vrh ponude na tržištu radijatora, i po kvalitetu i po dizajnu. Kombinacijom izuzetno preciznog elektronskog termostata (0,2°C) i niskotemperaturnog grejača s velikom površinom razmene toplote osigurava se maksimalna ušteda električne energije i do 50%. Jedinstveni plivajući nosač grejača omogućava bešuman rad prilikom zagrevanja i hlađenja. Kako svi BEHA radijatori imaju ugrađenu zaštitu IP24, mogu se koristiti i za grejanje kupatila, podruma i sličnih prostorija s većim stepenom vlažnosti. Kompanija BEHA postoji već 100 godina, a svi BEHA radijatori se proizvode isključivo u Norveškoj. Za naše radijatore važi fabrička garancija od 5 godina.

Švedske toplotne pumpe DANFOSS THERMIA koriste se za zagrevanje i hlađenje porodičnih kuća i poslovnih objekata u najsurovijim vremenskim uslovima, kao i za zagrevanje tople sanitarne vode i bazena. Karakterišu ih maksimalna energetska efikasnost, izuzetno nizak nivo buke i vrhunski dizajn. U potpunosti su proizvedene u Švedskoj, po najvišim evropskim standardima. Kompanija THERMIA postoji preko 90 godina, a poslednjih 40 godina se bavi proizvodnjom toplotnih pumpi. U sastavu je grupe DANFOSS.

Švedsko plafonsko greanje ENERGOTECH se koristi za zagrevanje objekata sa visokim plafonom i za grejanje na otvorenom prostoru. Prednosti švedskog plafonskog grejanja ENERGOTECH: najefikasnije i najekonomičnije rešenje za objekte sa visinom plafona preko 3 m, nisko investiciono ulaganje, nema troškova održavanja, greju se direktno ljudi, pod i okolni predmeti, a ne celokupna količina vazduha koji odlazi ka plafonu, mogućnost grejanja samo određenih zona u objektu, trenutni efekat grejanja (deluje čim se uključi), grejanjem poda, zidova i predmeta u prostoriji postiže se efekat zračenja toplote sa svih strana, čime se postiže idealna distribucija toplote, ušteda energije u rasponu od 25-50%. Plafonsko grejanje ENERGOTECH je idealno za grejanje industrijskih hala, radionica, otvorenih i zatvorenih bašti, holova, crkava, sportskih hala, itd.

Spisak naših maloprodajnih mesta možete pogledati OVDE.

Tip Naziv Preuzmi