Alfa clima

Alfa clima
Spasoja Milkića 32, 19350 Knjaževac, Srbija
+381 19 730 337
+381 19 732 770
+381 19 732 770
www.alfaclima.co.rs/
office@alfaclima.co.rs

Alfa clima je osnovana 1995. godine kao privatno preduzeće sa sedištem u Knjaževcu. Specijalizovano je za proizvodnju termotehničke opreme iz oblasti klimatizacije, hlađenja i ventilacije.

Organizacioni delovi firme
  • Razvojno konstrukcioni, projektantski biro
  • Proizvodnja opreme za klimatizaciju
  • Servisna služba

Razvojno projektni biro je "kostur" firme i čvrsta spona između projektovanja, konstrukcije i proizvodnje. Rezultati se ogledaju u širokoj paleti standardnih proizvoda koji su, svojim karakteristikama, našli mesto na tržištu u veoma snažnoj konkurenciji renomiranih svetskih proizvođača. Pored stabilnog kvaliteta i tehničkih performansi, proizvode karakteriše savremeni dizajn, pristupačne cene i kratki rokovi isporuke.

Razvojno projektni biro vode tri iskusna diplomirana mašinska inženjera energetskog smera. Specijalizovana su za oblast grejanja klimatizacije i ventilacije, sa položenim stručnim ispitima. Teoretsko, proizvodno i praktično poznavanje opreme za klimatizaciju, grejanje i hlađenje omogućuje iznalaženje racionalnih i ekonomičnih rešenja za većinu projektantskih problema.

Alfa clima poseduje licence za projektovanje i izvođenje termotehničkih instalacija.

Proizvodni deo je oslonac Alfa klime. Velika paleta već standardnih proizvoda posledica je kvalitetnog rada i dobrih rezultata ugrađene opreme. Znanje i iskustvo proizvodnih radnika je osnova dugogodišnjeg održavanja kvaliteta proizvoda.

Za sve proizvode obezbeđen je servis u garantnom i van garantnog roka, direktno ili preko prodajno servisne mreže. Serviseri su iskusni radnici iz proizvodnje, obučeni za rad sa savremenom kompjuterskom opremom koja pored preciznosti obezbeđuje čistoću i sigurnost rada. Ovo je veoma bitno za kvalitet rada nove ili servisirane opreme. Savremenom opremom omogućuje se izvlačenje, pretakanje i reciklaža freona iz agregata koji se servisiraju i time sprečava curenje i zagađivanje atmosfere.

Alfa climaje otvorena za saradnju sa sa krajnjim korisnicima i svim zainteresovanim firmama i institucijama iz oblasti klimatizacije, grejanja i hlađenja. Trenutno možemo da se pohvalimo uspešnom saradnjom sa Institutom mašinskog fakulteta u Nišu i većim brojem, iz različitih oblasti, stručnih spoljnih saradnika.

Pored direktne prodaje, u širenju je prodajna mreža preko dilera i predstavnika. U planu je zaključivanje ugovora sa zainteresovanim kućama o formiranju zvaničnih predstavništava i organizovanju stručnih ekipa na terenu, a sve u cilju obezbeđivanja brze i kvalitetne usluge, kao i davanja sigurnosti korisniku.

                                                                        Sistem po meri korisnika

Tip Naziv Preuzmi